Download nu onze vernieuwde brochure

Download nu onze vernieuwde brochure

Met ruim 400 professionals uit de bouw als bezoeker, tientallen lezingen en een breed scala aan exposanten is de Inspiratiedag Renovatie een onmisbare kans om ook jouw duurzame product, dienst of ontwikkeling binnen de renovatiesector aan de doelgroep te tonen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan nu onze vernieuwde brochure.

Met 7 miljoen woningen te renoveren, behoefte aan nieuwe woonvormen voor ouderen en honderden sterk verouderde onderwijsgebouwen staat de bouwsector zacht gezegd voor een fikse opgave. Om nog maar niet te spreken over de verduurzaming van kantoren, die in 2023 minimaal label C moeten hebben. Door al deze onderwerpen heen zien we thema's als energie, gezondheid en innovatieve (biobased) materialen de kop opsteken.

Samenwerken om deze opgaves te tackelen is niet langer wenselijk, maar noodzakelijk. Hierdoor zien we nieuwe samenwerkingsvormen en integrale methodieken ontstaan. Op de Inspiratiedag Renovatie willen we deze ontwikkelingen een podium geven en laten we zien welke duurzame materialen nu voor handen zijn.

Word ook exposant

Als exposant op de Inspiratiedag Renovatie kom je in contact met ruim 400 professioanls uit de bouw en kun je jouw kennis verbreden en verdiepen door middel van tientallen sessies uit het programma. Ook bied je jouw product of dienst aan via een stand op de beursvloer (keuze uit drie groottes) en kun je jouw exposantenpakket naar wens aanvullen met één van de twee uitbreidingsmodules.

Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze vernieuwde brochure vind je een sfeerimpressie, informatie over de stand en de uitbreidingsmogelijkheden, een plattegrond van de beursvloer en meer. Je downloadt de brochure hier.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven