Claim jouw plek op de Inspiratiedag Renovatie

Claim jouw plek op de Inspiratiedag Renovatie

De bouwsector staat voor een fikse renovatie-opgave. Met duurzame materialen en integrale renovatieconcepten weet de sector kansen aan te grijpen, maar er liggen ook risico’s op de loer. Tijdens de Inspiratiedag Renovatie op 2 december diepen we deze thema's uit.

UPDATE: de Inspiratiedag Renovatie, oorspronkelijk op 2 december, wordt verplaatst naar het voorjaar van 2022. Gezien de situatie rondom het coronavirus achten we het niet verantwoordelijk om fysiek bij elkaar te komen. We willen zoveel mogelijk meerwaarde halen uit het fysiek samenkomen en wij zien dat beter tot zijn recht komen als de situatie rondom het virus is verbeterd.


Op 2 december komen wij fysiek samen op de Inspiratiedag Renovatie om samen stappen te zetten binnen de woon-, zorg-, onderwijs en utiliteitssector. Wij laten de nieuwste integrale concepten voor renovatieprojecten zien, alsook welke duurzame materialen nu voor handen zijn om mee aan de slag te gaan.

Mis het niet en claim jouw plek op de beursvloer, zodat je jouw project, product of visie kunt presenteren aan ruim 400 professionals uit het renovatievakgebied. Wees er rap bij, want vol is vol!

Claim hier jouw spot op de beursvloer tijdens de Inspiratiedag Renovatie in Gorinchem.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven