Daikin Airconditioning Netherlands B.V.

Fascinatio Boulevard 562
2909 VA Capelle aan den IJssel

T: 088 324 54 60

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van HVAC-R systemen en specialist in verwarmen en koelen. Of het nu gaat om het regelen van het binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes, het koelen en vriezen van producten of het koelen en verwarmen van processen.

Daikin Nederland

In Nederland wordt Daikin vertegenwoordigd door Daikin Airconditioning Netherlands B.V. (Daikin Nederland), een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. en gevestigd in Capelle aan den IJssel

De 55 medewerkers van Daikin Nederland zorgen voor een optimale service, vanaf uw eerste kennismaking met onze producten tot de nazorg van uw verwarmings-, koel- of vriessysteem. Onze slogan luidt dan ook: "Daikin maakt het u steeds comfortabeler." 

Kennis

Met meer dan 80 jaar wereldwijde ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen is kennis geborgd bij Daikin. Binnen onze organisatie is er continu aandacht voor technologische ontwikkelingen, maatschappelijke en ecologische veranderingen. Met als resultaat totaaloplossingen die energetisch en financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd comfortverhogend zijn.

Milieu

Als enige fabrikant ter wereld produceert Daikin ondermeer haar compressoren en koudemiddelen zelf. Hierdoor is zij nauw betrokken bij de bescherming van het milieu. Sinds een aantal jaren streeft Daikin naar de positie van marktleider op het gebied van het ontwerpen en produceren van milieuvriendelijke producten. Hiervoor heeft zij een milieumanagementsysteem ingevoerd om zowel energie te besparen als afval te beperken. Zo neemt Daikin haar ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Kwaliteit

Daikin staat voor kwaliteit. Deze principiële bedrijfsbrede keuze wordt structureel doorgevoerd in de ontwikkeling en fabricage van onze producten. De continue aanscherping van interne kwaliteitseisen en -controles, gecombineerd met de altijd aanwezige drang om producten en processen te verbeteren, heeft ertoe geleid dat er in de Daikin fabrieken wordt geproduceerd volgens een “zero defect policy”. Dit betekent dat er niet wordt gewerkt met steekproeven, maar dat alle toestellen gecontroleerd en getest de fabriek verlaten. 

Productgamma

Het productgamma van Daikin is gebaseerd op vier pijlers: 

Airconditioningsystemen 

In woningen, kantoren, hotels, winkels en talloze andere ruimtes zorgen de energiezuinige airconditioningsystemen efficiënt en onopvallend voor een comfortabel klimaat. Door een ruime keuze aan modellen, uitvoeringen en capaciteiten is er voor elke toepassing een oplossing. 

Koudwatermachines

Het brede gamma koudwateroplossingen omvat luchtgekoelde, watergekoelde en speciale uitvoeringen. Oplossingen die hun kwaliteit ruimschoots hebben bewezen, van industriële processen tot tuinbouwtoepassingen, van hotels tot kantoren. 

Koudetechniek 

Voor het koelen en vriezen van producten biedt Daikin een complete range plug & play condensingunits. En is ook klimaatbeheersing gewenst, dan biedt Conveni-Pack uitkomst. Een energie- en kostenbesparend systeem dat koelen, vriezen en comfortkoeling/-verwarming combineert. 

Verwarmingssystemen 

Met de Daikin Altherma lucht/water-warmtepompen, afgiftesystemen en zonlichtsystemen is het mogelijk om ruimtes te voorzien van warmte, koude én warm tapwater. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor woningen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven