Innovatieplein

De Inspiratiedag Renovatie op 21 april bracht kennis en kunde bij elkaar. Met dertig exposanten en ruim twintig sprekers stond de beursdag garant voor goede gesprekken, nieuwe contacten en een verbreding van je kennis over renovatie en transformatie. De renovatiesector is kansrijk als we met elkaar de schouders eronder zetten, iets wat regelmatig terugkwam in onder andere de keynotesessies en het rondetafelgesprek. Bekijk hieronder een terugblik in beeld.

Meer weten over het onderwerp renovatie? In juli verschijnt de derde editie van het vakblad Stedebouw & Architectuur, met het thema Renovatie & Herstructurering. Lees hier meer over het magazine en hoe je deze kunt ontvangen.

 

Lezingenprogramma

De Inspiratiedag Renovatie werd gevuld met een inhoudelijk sprekersprogramma, onderverdeeld in vier smaken: inspiratie en innovatie, integrale renovatieconcepten en duurzame materialen. Met vier keynotesprekers, een rondetafelgesprek en twintig kennissessies was er voldoende kennis en inspiratie op te doen gedurende de dag.

Bevestiging opnieuw versturen

Vul onderstaande velden in, als de gegevens voorkomen in het systeem wordt jouw inschrijfbevestiging opnieuw verzonden.

Terug naar boven