KlikCaps

KlikCaps zijn 10x sneller dan afplakken!

KlikCaps zijn bedoelt voor het afdekken van wandcontactdozen (stopcontacten) of (wand)schakelaars. De KlikCaps bieden bescherming bij het stucwerk of schilderwerk van een wand of een plafond en besparen veel tijd door het wegnemen van de noodzaak om wandcontactdozen en wandschakelaars af te plakken. De stucadoor of schilder wordt beschermd tegen onbedoelde stroomschokken en de electriciën hoeft niet meer te klagen over verf of stucmateriaal.

De wandcontactdoos of wandschakelaar wordt door de KlikCaps keurig recht afgeschermd en kan hierdoor eenvoudig worden afgewerkt. Voor de verlichting van de werkplek en de stroomlevering van de te gebruiken apparatuur is het meestal gebruikelijk dat de stroom er aan blijft staan. Met de KlikCaps kunnen de wandcontactdozen en wandschakelaars eenvoudig, snel en vooral veilig worden afgeschermd terwijl de KlikCaps met deksel alles heel eenvoudig gebruiksklaar houdt.

De KlikCaps worden gemaakt met een sterke kunststof (polypropyleen), dat geen stroom geleid. De enige metalen onderdelen zijn de krachtige magneten, die klemvast in de kunststof zijn vastgezet. De KlikCaps kunnen hierdoor geen sluiting veroorzaken in het stroomcircuit. Wanneer de stroom tijdens het aanbrengen van de KlikCaps nog op de contactdozen of schakelaars staat, moet u daar altijd rekening mee houden. Pas op voor contact met blanke stroomdraden!

De KlikCaps zijn binnen enkele seconden aan te brengen op de metalen draagringen van de wandcontactdozen en wandschakelaars. Aluminium draagframes van dimmers zijn niet magnetisch! Wanneer u eerst de afdekramen verwijderd van de contactdozen en schakelaars, kunt u de KlikCaps daar direct op vastklemmen. Het kapje valt aan twee tegenovergelegen zijden over het metalen plaatje van de wandcontactdoos of wandschakelaar en wordt met de krachtige staafmagneetjes vastgeklemd aan dit plaatje. Het is eenvoudig en snel verwijderbaar of weer opnieuw aan te brengen, maar kan er uit zichzelf niet afvallen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven