Inspiratiedag Renovatie is uitverkocht

Inspiratiedag Renovatie is uitverkocht

De beursvloer van de Inspiratiedag Renovatie op 21 april in Next Level te Gorinchem is uitverkocht! Met dertig exposanten staat deze dag garant voor een intieme beursfeer waar je kwalitatieve gesprekken voert en je netwerk met interessante contacten uitbreidt. Wees er ook bij!

Met 7 miljoen woningen te renoveren, behoefte aan nieuwe woonvormen voor ouderen en honderden sterk verouderde onderwijsgebouwen staat de bouwsector zacht gezegd voor een fikse opgave. Om nog maar niet te spreken over de verduurzaming van kantoren, die in 2023 minimaal label C moeten hebben. Door al deze onderwerpen heen zien we thema's als energie, gezondheid en innovatieve (biobased) materialen de kop opsteken. Samenwerken om deze opgaves te tackelen is niet langer wenselijk, maar noodzakelijk.

Dat doel streven wij na op de Inspiratiedag Renovatie op 21 april in congrescentrum Next Level te Gorinchem. De Inspiratiedag biedt een intieme beurshal waar exposanten jou de nieuwste ideeën rondom renovatie, transformatie en herontwikkelingen tonen. Ontmoet bestaande en nieuwe relaties en breid jouw netwerk uit! Daarnaast volg je op deze dag een inspirerend lezingenprogramma verdeeld over drie zalen. Laat je fascineren door onze keynotesprekers zoals Saskia Oranje van DOOR architecten of Reimar vond Meding van KAW architecten en doe kennis op tijdens onze korte, maar krachtige twintig minuten durende lezingen.

Keynotes en workshops

Het volledige programma van de Inspiratiedag Renovatie bekijk je hier. Neem vooral een kijkje bij het rondetafelgesprek dat op die dag om 13:00 uur plaatsvindt op de beursvloer.

Aanmelden

Aanmelden voor de Inspiratiedag Renovatie is gratis. Klik hier. Meer informatie over de beursdag vind je hier.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven